Copyright Disclaimer Privacystatement - Welkom bij OW MCP

Go to content

Main menu:

Copyright Disclaimer Privacystatement

Voorlichting

Copyright ©
De auteursrechten van alle tekst- en beeldmateriaal in deze website berusten bij Overliggend Waterschap Multi-purpose Corantijnkanaal Project (afgekort OW MCP), tenzij anders vermeld bij het betreffende tekst- en of beeldmateriaal. Gehele of gedeeltelijke overname, in welke vorm dan ook, is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van OW MCP. Voor niet-commerciele educatieve toepassingen is bronvermelding verplicht.

Disclaimer
Deze website heeft een informatief karakter. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. OW MCP streeft ernaar, correcte en actuele informatie te bieden op deze website. OW MCP kan echter niet de garantie bieden dat de informatie altijd compleet, foutloos en actueel is. OW MCP sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe en indirecte schade, voortvloeiend uit, of verband houdend met het gebruik van deze website.OW MCP draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van bijdragen in het forum en voor de inhoud van websites waarnaar wordt gelinkt.

Privacystatement
Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld voor mailinglist, enquetes,  etc., gebruikt MCP alleen voor het doel waarmee u ze hebt achtergelaten. Daarmee voldoet MCP aan de privacywetgeving.

 
Search
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu