Bibliotheek - Welkom bij OW MCP

Go to content

Main menu:

Bibliotheek

Voorlichting

Bibliotheek:
Het Overliggend Waterschap Multipurpose Corantijn Project (OW MCP) heeft een eigen bibliotheek opengesteld voor de gemeenschap. De organisatie heeft in haar Meerjaren Strategisch Programma 2010 -2014 aangegeven te willen uitgroeien tot een waterautoriteit en kenniscentrum van water. De bibliotheek is elke werkdag van 8.00 tot en met 15.00 uur open voor het publiek.Er zijn meer dan 750 documenten beschikbaar in de bibliotheek. Alle documenten hebben iets te maken met waterbeheer. Ze beschrijven onderwerpen als: het opzet van MCP, brochures,tijdschriften, onderhoud kanalen en kunstwerken, kaarten en resultaten van eerder verrichte studies. De bibliotheek beschikt over een computer, die door scholieren en andere geïnteresseerden gebruikt kan worden.

Excursies
:
Het Overliggend Waterschap MCP biedt excursies aan studenten om haar beheersgebied te bezoeken en te verkennen. Zo biedt het OW MCP de bestgeslaagde studenten van verschillende opleidingen een eductaive trip naar het Wakaypompgemaal.

Lezingen en presentaties:
Het OW MCP organiseert ook lezingen met  interessante onderwerpen het waterbeheer in Nickerie rakende. Zo worden er ook vaak presentaties verzorgd voor groepen die meer willen weten over het waterschapswerk.

 
Search
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu